Kempenaarplaats 156, 5017 DZ Tilburg
+31138228200
reserveren@mood-tilburg.nl

MOOD | TILBURG

Piushaven | Tilburg

Over ons

Ons team opent elke dag de deuren met een lach en in een happy MOOD! Wij vormen samen dan ook een professioneel team met enthousiaste mensen die een passie hebben voor de horeca. Dat is niet jou alleen een kopje koffie, een glas wijn of lekker eten serveren, nee wij willen je voor even in een andere wereld brengen. Onze wereld, waarin aandacht voor elkaar, genieten van culinaire gerechten en een gezellige sfeer centraal staan. Een lekkere lunch, uitgebreid dineren, lekker borrelen met oesters, een luxe borrelplank of bourgondische bitterballen, bij ons kan het allemaal! Wees welkom bij MOOD!!

GOOD FOOD, GOOD MOOD!

MOOD | Nieuws

Onze menukaart

Het interieur

Ons restaurant heeft een open en toegankelijke uitstraling. De grote ramen zorgen voor veel licht en het moderne interieur met knusse hoekjes leent zich perfect om gezellig te borrelen, een lange leestafel om in de middag een krantje te lezen of in de avond met een groep te dineren. Ook hebben wij diverse ronde tafels wat dineren extra gezellig maakt. Achter de robuuste lange bar kun je meekijken in de semi open keuken waar onze keukenbrigade dagelijks heerlijke gerechten bereidt, altijd leuk! Ook hebben wij aan de voorzijde van ons restaurant de zogenaamde Voorkamer. Deze is perfect voor groepen tot 20 personen. Ook het verhoogde podium aan de andere kant van MOOD is ideaal om met een gezelschap prettig samen te zijn.

Bedrijven & Groepen

Een verjaardag, bedrijfsfeest, babyshower, vergadering: bij MOOD ben je aan het juiste adres voor de organisatie hiervan. Een bijzonder moment moet bijzonder gevierd worden. Of dit nu swingend en groots is of intiem en knus, wij zorgen voor de juiste MOOD. Wij beschikken over semi separate ruimtes en een groot terras. Voor gezelschappen van 15-120 personen kun je bij MOOD terecht voor lunch, borrels, diner, vergaderingen, walking diners enz enz. Wij hanteren vriendelijke prijzen, je kunt ons telefonische bereiken of een mail sturen naar
info@mood-tilburg.nl of informeer bij een van onze medewerkers!

Openingstijden          

Maandag:       11.00 uur tot 0.00 uur
Dinsdag:         11.00 uur tot 0.00 uur
Woensdag:     11.00 uur tot 0.00 uur
Donderdag:   11.00 uur tot 0.00 uur
Vrijdag:           11.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag:        11.00 uur tot 0.00 uur
Zondag:          11.00 uur tot 0.00 uur


MOOD | Agenda

Meer weten over wat er zoal in de Piushaven en bij MOOD georganiseerd wordt. Klik op de onderstaande link.

AGENDA
Meer informatie of reserveren

Contact

Meer informatie, reserveren, speciale wensen of zoekt je als bedrijf / groep een locatie?
De reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.
Wil je voor vandaag een tafel reserveren? Bel je ons dan even? 

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of kom langs:
MOOD | Tilburg
Kempenaarplaats 156
5017 DZ Tilburg
013 – 822 8200

We zijn een SBB  erkend leerbedrijf www.s-bb.nl

MOOD |Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief willen we je 4 a 5 keer per jaar op de hoogte houden van leuke dingen die we gaan organiseren in en om ons restaurant.